Blog

Tartaria in Arnhem

Weinig mensen lezen tegenwoordig. De jeugd leest bijna helemaal niet meer, dus tijd om mee te doen met filmpjes maken en deze op het internet te plaatsen!

Blijkbaar werken de linkjes van de filmpjes niet bij iedereen, maar de filmpjes zijn te vinden op het kanaal DeLoonslaaf op Bitchute en sinds december 2022 op het kanaal deLOONSLAAF op Youtube.

Lees verder “Tartaria in Arnhem”

Dubbele petitie tegen het coronatoegangsbewijs

Zelf ben ik niet zo van het ondertekenen van petities, omdat daarmee het corrupte systeem niet zal verdwijnen. Ook de verborgen agenda van de werkelijke machtshebbers gaat door… volgens plan! Maar dat is momenteel niet het onderwerp van dit artikel.

Er zijn momenteel op www.petities.nl twee petities tegen het coronatoegangsbewijs, die massaal worden ondertekend. Om een beter beeld te geven hoeveel mensen tegen het coronatoegangsbewijs zijn, is het handig dat de mensen op dezelfde petitie stemmen.

Lees verder “Dubbele petitie tegen het coronatoegangsbewijs”

Bedrijfsrestaurants bij de politie gewoon open

En wist u dat niet alleen in de (grote) ziekenhuizen, maar ook bij de politie de restaurants gewoon open zijn? De restaurants bij de politieacademies zijn open, alsof er niets aan de hand is. Er zijn daar geen pijlen op de grond geplakt, geen paaltjes met linten, geen mondkapjes en geen QR-code. Het is daar gezellig druk en de mensen zitten hutjemutje aan tafeltjes of in de lunchruimte, zoals het ook het geval was, voordat de maatregelen in het leven werden geroepen om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

Lees verder “Bedrijfsrestaurants bij de politie gewoon open”

Niet organische technologie in vaccins

Voor mensen die geen moeite hebben met de taal Engels, is hieronder interessante informatie te vinden over wat er aan niet organische technologie wordt aangetroffen in vaccins door diverse wetenschappers over de gehele wereld. Het is een hele studie om alle filmpjes en gegeven informatie te verwerken, maar het is van levensbelang te doorgronden waarom de overheden wereldwijd mensen in een lockdown stoppen.

Lees verder “Niet organische technologie in vaccins”

De politie te Venray is Waakzaam en dienstbaar

De ware machthebbers willen natuurlijk niet dat de mensen behorend tot het volk elkaar informeren, iets samen organiseren en samenkomen. Dit is uit den boze en moet voorkomen worden. Stel je voor dat het volk echt wakker wordt!
Het volk dient braaf en gehoorzaam te zijn en vanuit hun hok middels een lichtgevend scherm de propaganda en indoctrinatie als zoete koek te slikken en zonder twijfel de door de overheid gegeven versie van de werkelijkheid en de genomen maatregelen te accepteren.

Lees verder “De politie te Venray is Waakzaam en dienstbaar”

Scène uit speelfilm: Early Warning

Een speelfilm uit 1981 met de titel “Early Warning” laat heel duidelijk zien wat er momenteel aan de hand is op aarde.

“Early Warning” kan vertaald worden als: “Vroege Waarschuwing” of “Bijtijdse Waarschuwing”.
Deze film was dan ook niets anders dan een waarschuwing voor wat in de toekomst voor de mensheid gepland stond… en nog altijd gepland staat.
De film kwam uit begin tachtiger jaren van de vorige eeuw. De toekomst in de film is VANDAAG of NU.

Lees verder “Scène uit speelfilm: Early Warning”

Wappies en Edelweiss Piraten

Begin jaren tachtig… ja, alweer van de vorige eeuw… was ik zeer geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog. Enerzijds fascineerde het mij, dat mensen bereid waren geweest elkaar massaal af te slachten en anderzijds wilde ik begrijpen hoe het zover had kunnen komen. Ik deed destijds mijn eigen onderzoek door aan mensen in mijn omgeving te vragen hoe zij de Tweede Wereldoorlog hadden beleefd. Als kind kon ik eenvoudig vragen stellen en werd mijn interesse en nieuwsgierigheid mij meestal niet kwalijk genomen.

Lees verder “Wappies en Edelweiss Piraten”

Artemisia mag niet meer worden verkocht!

Stel dat er wellicht een plant of kruid zou bestaan, dat op een of andere manier goed zou werken tegen het Wuhan coronavirus SARS-CoV-2, dat de ziekte COVID-19 kan veroorzaken… Wat zou dan de rol van de overheid kunnen zijn? De overheid zou kunnen laten onderzoeken of het kruid inderdaad op enige manier zou werken tegen het coronavirus. Helaas is de werkelijkheid anders: de verkoop van dit plantje is onlangs door de overheid verboden, zonder dat de werking van dit kruid (volgens de richtlijnen van de overheid) is onderzocht!

Lees verder “Artemisia mag niet meer worden verkocht!”