Tartaria

Arnhem Museum 8739 TRIM
Hoofdingang van afgebroken “herenhuis” – Museum Arnhem

De officiële geschiedenis leert de mensen behorend tot het volk nog altijd, dat de laatste paar duizend jaar wereldwijd hoog ontwikkelde beschavingen “uit het niets” zouden zijn ontstaan om na verloop van tijd weer te verdwijnen. Restanten van deze verloren beschavingen in de vorm van indrukwekkende bouwwerken zijn op ieder continent te vinden.
Ook zijn wereldwijd verhalen van een zondvloed en in oceanen verzonken steden, eilanden of continenten, zoals Atlantis, Lemurië en Hyperborea. Met het in het water verdwijnen van deze stukken land zouden destijds eveneens hoge beschavingen en bijbehorende kennis in de golven zijn verdwenen.

Overal ter wereld worden restanten van hoog ontwikkelde beschavingen onder de zeespiegel gevonden. Voorbeelden hiervan zijn:

Maar stel… dat de laatste hoog ontwikkelde wereldwijde beschaving zijn restanten in de vorm van bouwwerken heel duidelijk zou hebben nagelaten… zouden de mensen het dan weten? Zouden de mensen in de gaten hebben waarom door de jaren heen prachtige oude bouwwerken werden verwaarloosd om uiteindelijk te worden afgebroken? Op de facebook pagina Oud-Arnhem zijn vele oude foto’s van prachtige gebouwen te bewonderen… die blijkbaar moesten verdwijnen.

Steeds meer mensen beginnen te ontdekken, dat de steden waarin zij leven overblijfselen zijn van een vorige wereldwijde hoog ontwikkelde beschaving, die ook in Nederland nog goed zichtbaar is. Helaas zijn veel bouwwerken van deze vorige beschaving moedwillig gesloopt of onherkenbaar gemaakt. Dat is raar, want deze prachtige, weelderige en zeer duurzame bouwwerken zouden zijn gemaakt in een tijd waarin volgens de officiële versie van de geschiedenis veel mensen zouden leven in arren moede, kinderarbeid normaal geweest zou zijn en technologische ontwikkelingen nog in de kinderschoenen zouden staan.

Het blijkt dat oude herenhuizen, paleizen, kerken, kanalen, de tram, de metro en de trein reeds door deze vorige beschaving werden gebruikt! Deze vorige beschaving was blijkbaar de Oude Wereldorde, want er wordt niet voor niets gesproken over een Nieuwe Wereldorde.

In de reeks artikelen “Onze” geschiedenis is een leugen wordt vooral aan de hand van foto’s van bouwwerken uitgelegd dat de officiële geschiedenis is gebaseerd op leugens. De vorige wereldwijde beschaving werd door de huidige machthebbers uit de geschiedenisboeken gewist en in de plaats daarvan is de geschiedenis een nagenoeg compleet verzonnen verhaal van de huidige machtselite: de aristocratie, de adel… geef ze maar een naam.
Omdat de vorige wereldwijde beschaving in de door de overwinnaars geschreven geschiedenisboeken geen naam heeft, wordt deze op deze website onder meer aangeduid met “Tartaria”.

DEEL   1 – Inleiding & Het uitsterven van de mammoet
DEEL   2 – Wereldwijd dezelfde architectuur
DEEL   3 – Bruggen en spoorwegen
DEEL   4 – Bruggen en spoorwegen
DEEL   5 – Bruggen en aquaducten
DEEL   6 – Aquaducten en kanalen
DEEL   7 – Koepels
DEEL   8 – Triomfbogen en poorten
DEEL   9 – Theaters en opera’s
DEEL 10 – Nestel, epaulet en maliënkolder
DEEL 11 – Fragmenten van de vorige beschaving in kleur

In de toekomst volgen nog meer delen over bijvoorbeeld: de (paarden)tram, kinderkopjes (kasseien), orgels en kathedralen, maar op facebook is de groep Tartarië, Oude Wereld Orde & Verborgen Geschiedenis ook het bezoeken waard.

Waarom zijn op onderstaande foto’s van over de hele wereld fregatten (boten, oorlogsschepen) uit de klassieke oudheid te zien? Zouden het oude Rome of het oude Griekenland soms niet hebben bestaan en een verzinsel zijn om “onze” geschiedenis te vervalsen?

_REN0772 TRIM
Nederland, Amsterdam – Blauwbrug
Blauwbrug_amsterdam TRIM
Nederland, Amsterdam – Blauwbrug
Rotterdam_wilhelminamonument TRIM
Nederland, Rotterdam – Wilhelminafontein
1893-worlds-fair-003 TRIM
Verenigde Staten, Chicago –  Wereldtentoonstelling Chicago 1893
Trinity Bridge Columns TRIM
Rusland, Sint Petersburg – Trinity Bridge
New York Columbus_Circle_-_Statue
Verenigde Staten, New York City – Columbus Monument
Briare_-_Pont-canal_-_Entrée TRIM 1
Frankrijk, Briare – Kanaalbrug van Briare
Paris Place de la Concorde 01 TRIM
Frankrijk, Parijs – Place de la Concorde
 
Spanje, Barcelona – Plaça del Duc de Medinaceli
By Mummelgrummel – Own work, CC BY-SA 4.0,

https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=49730603
Arnhem Eusebius kerk orgel 6853 TRIM

Orgel in de Eusebiuskerk te Arnhem

Arnhem Museum 8755 TRIM
Ornament van afgebroken “herenhuis” – Museum Arnhem
Arnhem, Musis Sacrum rond 1900