Democratie, verkiezingen en de stem van het volk

Over een paar dagen mag het volk weer stemmen. De mensen in Nederland leven immers in een democratie… zo wordt de mensen van jongs af aan met de paplepel ingegoten.

De meeste stemmen gelden! Dat hebben we mogen aanschouwen op het moment dat enkele weken terug in dit land een dik pak sneeuw lag en de zon scheen alsof het volop zomer was. In het hele land gingen mobiele mensen naar buiten de zon tegemoet om te genieten van de sneeuwpret… anderhalve meter “samenleving” of niet. In Arnhem kozen veel mensen naar Park Sonsbeek te gaan. Met de slee of voor de gezelligheid.

Een gewilde plek was de De Witte Villa (Huis Sonsbeek), omdat deze villa op een heuvel staat… waar je natuurlijk vanaf kon glijden! Ongeacht of wel of niet het virus op de loer lag, was dit niet zonder gevaar, want onderweg naar beneden diende een pad te worden overgestoken, indien de wintersporter het lef had om onderweg naar beneden niet af te remmen. Het pad was op een enkele onoplettende voetganger na meestal niet het probleem, maar het aangrenzende hek blijkbaar wel. Niet alleen diverse balken van het hek moesten eraan geloven, maar ook tanden, schedels, gewrichten en materieel liepen risico! Voor zowel de gevaren trotserende wintersporter, als de lachende toeschouwers was dit een waar genot… met uitzondering van de slachtoffers natuurlijk, maar die hebben wel mooie verhalen voor de toekomst.

Dat openbaar bezit onopzettelijk her en der werd vernield, werd door de mensen voor lief genomen. Dat hoort nu eenmaal bij sneeuwpret en de gegeven plaatselijke omstandigheden. Ook dit is democratie. Indien ’s zomers met mooi weer op hetzelfde tijdstip vandalen zouden besluiten dezelfde vernielingen aan te brengen, dan zou bij een dergelijke massa mensen ongetwijfeld de politie worden ingeschakeld en door de mensen met hun mobieltjes opnames worden gemaakt. Ook dit zou democratie zijn. De sneeuwpret gaf de vreugde en het plezier waar de mensen naar zochten in deze donkere tijden. De gezichten op onderstaande foto’s spreken voor zich. (lees verder onder de foto’s)

Op een gegeven moment viel de politie met zeven auto’s Park Sonsbeek binnen om de mensen weg te jagen. Het zou te druk zijn geweest bij De Witte Villa en de mensen zouden te dicht op elkaar hebben gestaan. Is dat democratie? Nee, dat is dictatuur! De betrokken mensen hadden zelf gekozen voor het plezier, de sneeuwpret en de drukte. We zijn nu een maand verder en blijkbaar had deze drukte niet een golf van zieke mensen tot gevolg! Hoe duidelijk kan het zijn?

Bij de aankomende verkiezingen mogen de stemgerechtigden weer hun stem uitbrengen. Wordt er wel naar het volk geluisterd? Het verleden heeft geleerd, dat keer op keer de politici zich niet aan de gemaakte beloftes houden. Blijkbaar is er een agenda gaande, die nu wereldwijd in sneltreinvaart wordt doorgedrukt. Het volk dient met iets te worden ingespoten, dat wordt verkocht als ware het een vaccinatie, maar het niet is. Daarbij is het de bedoeling de mensen 24 uur per dag te volgen en mensen die geen “vaccin” willen stapsgewijs uit te sluiten van deelname aan de maatschappij. In Israël verloopt dit proces nu in een rap tempo, omdat de mensen vele maanden opgesloten zijn geweest. In het dichtbevolkte Israël hebben de mensen nagenoeg geen mogelijkheden de deur uit te gaan, terwijl in Nederland de mensen op het platteland veelal gewoon doen waar ze zin in hebben. In Israël was de spuit min of meer de verlossing en de negatieve bijwerkingen worden door de overheid stilgezwegen.

Door met de aanstaande verkiezingen te stemmen, stemt de stemgerechtigde in met het huidige systeem. Dit hoog technologische systeem vernietigt bijna alles op aarde en nu is in sneltreinvaart de mensheid aan de beurt. Een bijwerking van het “vaccin” is onder meer de dood, maar dat wordt door de autoriteiten natuurlijk niet aan het “vaccin” toegeschreven.

Door te stemmen geeft de stemgerechtigde legitimiteit aan het systeem dat is gebaseerd op leugens en bedrog. Op school wordt de leerlingen bijvoorbeeld niet geleerd, dat de banken geld uit het niets creëren en dit onder uitlenen aan de overheid, bedrijven en particulieren. Om deze reden vliegen nu de miljarden euro’s in het rond, terwijl in voorgaande jaren bezuinigingen aan de orde van de dag waren. Geld creëren uit het niets is diefstal en wordt ook wel valsemunterij genoemd. Waarom mogen de banken dat doen? Het is blijkbaar vastgelegd in de wet. Het volk gelooft in deze alsmaar toenemende wetgeving. Elke wet is ondertekend door de koning bij de gratie van God. Deze god is een bedrieger, misleider en leugenaar.

Ook met een blanco stem geeft de stemgerechtige toestemming om slaaf te zijn van het zielloze systeem. Blanco stemmen worden meegerekend bij het opkomstpercentage. Mensen die het bedrog doorzien en echte verandering willen, geven hun stem niet aan een stel acteurs in Den Haag. Natuurlijk zitten daar onwetende mensen tussen, maar die zullen het verschil niet maken. Mocht er toch iemand een dreiging zijn voor het systeem, dan wordt deze onschadelijk gemaakt. Pim Fortuyn is daar een voorbeeld van, ongeacht of het een hoax is of niet.

Wil de mensheid op aarde op een menselijke manier overleven, dan zal moeten gebeuren wat de mensen massaal deden toen het pak sneeuw er lag: het systeem buitenspel zetten. Dit zal helaas een lastige klus worden, want de meeste mensen zijn zwaar geconditioneerd en daarbij voor hun bestaan afhankelijk van het systeem en helpen op termijn mee aan hun eigen ondergang. We hoeven enkel te kijken hoe het in Duitsland is verlopen rond de Tweede Wereldoorlog. Het is nu oorlog, maar wie ziet het?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s