De politie te Venray is Waakzaam en dienstbaar

De ware machthebbers willen natuurlijk niet dat de mensen behorend tot het volk elkaar informeren, iets samen organiseren en samenkomen. Dit is uit den boze en moet voorkomen worden. Stel je voor dat het volk echt wakker wordt!
Het volk dient braaf en gehoorzaam te zijn en vanuit hun hok middels een lichtgevend scherm de propaganda en indoctrinatie als zoete koek te slikken en zonder twijfel de door de overheid gegeven versie van de werkelijkheid en de genomen maatregelen te accepteren.

Op zondag 19 december 2021 gaf Jeroen Sloendregt van Burgerfront voor ongeveer 40 mensen een presentatie over juridische weerbaarheid. Mensen die begrijpen dat een staatsburger niet iets is om trots op te zijn en derhalve leergierig zijn aangaande het corrupte systeem, dat wil de overheid natuurlijk niet hebben. De politie liet daarom in Venray de ware betekenis van “Waakzaam en dienstbaar” zien…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s