Niet organische technologie in vaccins

Voor mensen die geen moeite hebben met de taal Engels, is hieronder interessante informatie te vinden over wat er aan niet organische technologie wordt aangetroffen in vaccins door diverse wetenschappers over de gehele wereld. Het is een hele studie om alle filmpjes en gegeven informatie te verwerken, maar het is van levensbelang te doorgronden waarom de overheden wereldwijd mensen in een lockdown stoppen.

Wat is niet organische technologie of anorganische technologie?
Het antwoord is heel simpel: technologie gebaseerd op machines!

Het is wellicht interessant de beginnen bij onderstaand filmpje gemaakt door La Quinta Columna.

UPDATE 4 januari 2022:
Hieronder een zeer informatief filmpje door La Quinta Columna via RichieFromBoston.

Stew Peters is de man van de Stew Peters Show op Rumble. In onderstaande aflevering wordt het onderwerp medische instrumenten (medical devices) behandeld, die onder meer middels injectie, vaccinatie, voeding, inhalatie of wat dan ook kunnen worden ingebracht bij mensen. Het blijkt dat diverse patenten staan geregistreerd, die gaan over medische instrumenten die zo klein zijn, dat men spreekt over nanotechnologie. Deze medische instrumenten maken het onder meer mogelijk mensen te koppelen aan het internet, zodat The Internet of Bodies reeds met één voet over de drempel is. Op de website van het World Economic Forum (WEF) is onderstaand citaat te vinden:

We’re entering the era of the “Internet of Bodies”: collecting our physical data via a range of devices that can be implanted, swallowed or worn.

Max Igan is een Australiër, die onlangs is gevlucht naar Mexico om de terreur van de overheid te ontvluchten. Op diverse video platforms heeft hij het kanaal The Crowhouse. Onderstaande aflevering Mirror World begint met een fragment uit de Japanse tekenfilm animatie uit 2007 met de naam Vexille. In deze tekenfilm animatie wordt de bevolking verplicht gevaccineerd. Het blijkt dat het zogenaamde vaccin de mensen transformeert tot een soort robots.

Mike Adams van de website Natural News heeft een kanaal Health Ranger Report op het door hem opgerichte platform Brighteon. Hieronder staan twee links naar afleveringen, waarbij ook het onderwerp technologie in vaccins aan de orde komt.

https://www.brighteon.com/37bd11cd-701d-4d52-96c3-eeba54d9914b

https://www.brighteon.com/206d9961-2847-438e-91de-1b7d8778de91

De popgroep Pink Floyd bracht in 1975 het album uit Wish you were here. Een nummer op dit album had de titel: Welcome to the machine. De mensheid is er bijna…

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s