Dubbele petitie tegen het coronatoegangsbewijs

Zelf ben ik niet zo van het ondertekenen van petities, omdat daarmee het corrupte systeem niet zal verdwijnen. Ook de verborgen agenda van de werkelijke machtshebbers gaat door… volgens plan! Maar dat is momenteel niet het onderwerp van dit artikel.

Er zijn momenteel op www.petities.nl twee petities tegen het coronatoegangsbewijs, die massaal worden ondertekend. Om een beter beeld te geven hoeveel mensen tegen het coronatoegangsbewijs zijn, is het handig dat de mensen op dezelfde petitie stemmen.

Één van de twee petities loopt af op dinsdag 8 februari 2022 en dat is vandaag. Deze petitie heeft het minst aantal ondertekeningen van de twee petities. De andere petitie heeft op 8 februari rond 10:30 uur bijna het dubbele aantal stemmen en het is onduidelijk wanneer deze sluit. Wanneer iemand tegen het coronatoegangsbewijs is en een petitie wil ondertekenen, dan is het raadzaam onderstaande petitie met de meeste handtekeningen te ondertekenen… ook als men reeds de andere (met minder handtekeningen) heeft ondertekend.

https://petities.nl/petitions/brede-coalitie-voor-het-onmiddellijk-afschaffen-van-het-coronatoegangsbewijs?locale=nl

Waarom is het naar mijn mening toch belangrijk om bovenstaande petitie te ondertekenen?

Ten eerste laat het zien hoeveel mensen tegen het coronatoegangsbewijs zijn én bereid zijn om hun stem te laten horen én daarvoor moeite te doen door het ondertekenen van een petitie.

Ten tweede laat het zien dat mensen samen iets kunnen bereiken, mits men de neuzen dezelfde kant op heeft staan.

Mensen die denken dat hiermee de strijd gestreden is, die hebben het mis. De mensheid op aarde bevindt zich in de stilte voor de storm. Bovenstaande petitie laat zien dat mensen zich kunnen verbinden en organiseren om de moeilijke tijden die gaan komen te kunnen doorstaan.

Door het tekenen van bovenstaande petitie blijft helaas het gehele corrupte systeem in stand en functioneren… zolang het duurt. De machthebbers willen chaos en ellende onder de mensheid over de gehele wereld. Hierbij moeten de mensen volledig het vertrouwen hebben verloren in het huidige wereldwijde systeem. Pas als de mensen volledig radeloos en ontredderd zijn, zullen de meesten bereid zijn zich over te geven aan de aangereikte oplossing. Deze oplossing is de door de machthebbers gewenste Nieuwe Wereld Orde, dat een waar schrikbewind zal zijn.

Of het tot een Nieuwe Wereld Orde zal komen hangt af van de mensen zelf. Gaan zij zien dat zij van jongs af aan zijn bedrogen om deel te nemen aan een tot op het bot verrot en corrupt systeem, dat enkel ten doel heeft de macht te centraliseren, of gaan zij het huidige systeem buitenspel zetten en beginnen zich lokaal te organiseren om zodoende hun basisbehoeften veilig te stellen?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s