Bedrijfsrestaurants bij de politie gewoon open

En wist u dat niet alleen in de (grote) ziekenhuizen, maar ook bij de politie de restaurants gewoon open zijn? De restaurants bij de politieacademies zijn open, alsof er niets aan de hand is. Er zijn daar geen pijlen op de grond geplakt, geen paaltjes met linten, geen mondkapjes en geen QR-code. Het is daar gezellig druk en de mensen zitten hutjemutje aan tafeltjes of in de lunchruimte, zoals het ook het geval was, voordat de maatregelen in het leven werden geroepen om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

Maar ja… uit het oogpunt van staatsbelang, het algemeen belang of welk “belang” dan ook, dat een illusie is, net als dat de democratie, de rechtsstaat en eerlijke informatie (in welke vorm dan ook) een illusie zijn, moet het politieapparaat gewoon kunnen blijven functioneren. De politiemensen in opleiding zijn blijkbaar veel minder vatbaar voor het besmettelijke virus en alle nieuwe opduikende varianten. Natuurlijk zijn de werknemers bij de politie wel zo flexibel om te begrijpen, dat dit niet naar buiten mag worden gebracht. Daarbij is het politieapparaat een organisatie bij uitstek, waar mensen willen werken, die macht over anderen nastreven en dat de regels veelal niet voor voor de bromsnor zelf gelden.

Als het virus werkelijk zo besmettelijk is, zou dan in het kader van het landsbelang in ieder geval de bedrijfsrestaurants bij de politie gesloten moeten zijn? Waar gegeten en gedronken wordt, is de plaats bij uitstek om besmettingen (van welke aard dan ook) op te lopen. Mensen kunnen toch ook buiten eten en drinken? Ach, waar zullen deze ambtenaren zich druk om maken; zij krijgen immers netjes hun salaris betaald, terwijl zelfstandigen in rap tempo kapot worden gemaakt.

Het is niet zo moeilijk om te zien, hoe een heel land richting een totalitair dictatoriaal systeem kan worden geleid. Relatief steeds meer mensen komen in dienst van dit totalitaire systeem, dat de vrede, harmonie en zelfvoorzienendheid van een gebied, regio of “land” vernietigt.

Natuurlijk worden bij de politie middels screening en testen enkel de geschikte aspirant politiemensen toegelaten. Potentiële klokkenluiders worden dan ook niet aangenomen. Het bewijs dat er nog geen beelden naar buiten zijn gebracht aangaande de gang van zaken bij de politieacademie, met name in het bedrijfsrestaurant, laat zien dat politiemensen flexibel genoeg zijn om de gang van zaken aldaar niet aan de grote klok te hangen.

Wie komt met de eerste opnamen naar buiten?

Voor de mensen, die meer willen weten over het testen op geschiktheid van aspirant politiefunctionarissen, is de uitgebreide reeks artikelen “Psychologische Tests” wellicht interessant:

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s