De westerse levensstijl, gezondheid en autisme

Het begint bij steeds meer mensen door te dringen, dat de westerse levensstijl de oorzaak is van de gehele vernietiging van de aarde. “Duurzaamheid” is een terminologie, die door de reguliere propaganda kanalen bij de massa wordt opgedrongen, zodat diezelfde massa zielloos het systeem blijft steunen en de vernietiging van alles wat leeft op aarde in als maar sneller tempo doorgaat.

De mens wordt eveneens actief kapot gemaakt. De medische industrie is er niet om het volk te helpen, maar om de agenda van de aristocratie te dienen. Dit betekent dat het bewustzijn bij de mens moet worden onderdrukt, want ontwakende of zelfs volledig ontwaakte mensen zijn moeilijk of zelfs niet meer te manipuleren. Ontwakende mensen zetten vraagtekens bij het systeem en gaan zich bijvoorbeeld verdiepen in voeding. Het gevolg is, dat zij het merendeel van het “eten” links laten liggen, dat in de supermarkten wordt aangeboden door de grote multinationals, die in bezit zijn van de aristocratie.

Ontwakende mensen, die zich in een bepaald onderwerp aan het verdiepen zijn, zoals bijvoorbeeld voeding, komen dikwijls van het één in het ander. Als volgens de officiële cijfers van het CBS ongeveer de helft van de bevolking ziek is, waarom praat men dan over de gezondheidszorg? Gaat daar niet iets vreselijk fout? Je hoeft alleen maar naar de mensen in een winkelstraat te kijken om te concluderen dat de mensen in het westen over het algemeen te dik zijn en zich als zielloze zombies laten sturen door een digitaal scherm.

Waarom wordt door artsen gevaccineerd, medicijnen voorgeschreven en gesneden, terwijl niet de nadruk wordt gelegd op gezonde voeding en een gezonde levensstijl? Begin jaren negentig werd ik van het ene op het andere moment zwaar depressief. Ik begreep al snel dat de zogenaamde “deskundigen” (een zenuwarts en twee psychiaters) in essentie niet begrepen wat er met mij aan de hand was. Na wat met medicijnen te hebben geëxperimenteerd, bleken deze ook niet te helpen. Tegenwoordig is het bij depressies niet anders: er wordt bij de patiënt flink geëxperimenteerd met medicijnen, maar deze bieden geen oplossing. Ja… de patiënt wil positief zijn en beeldt zichzelf in dat ze helpen en gaat er aan voorbij, dat deze giftige rommel (want dat is het) het bewustzijn onderdrukt.

Vandaag kreeg ik onderstaand filmpje te zien van een echtpaar uit de Verenigde Staten. Dit echtpaar heeft een drieling en had deze drie kinderen ’s ochtends in 2007 laten vaccineren met slechts één vaccinatie per kind. ’s Avonds waren alle drie de kinderen verworden tot in zichzelf gekeerde zombies; alle drie de kinderen waren geheel autistisch geworden!

Kijkt u zelf onderstaand filmpje. Indien u Nederlandse ondertiteling wilt, dan kunt u dat door youtube automatisch laten genereren rechts onderaan het weergavescherm van het filmpje.

Indien youtube op een gegeven moment besluit bovenstaand filmpje te censureren, dan kunt u het filmpje wellicht nog bekijken via onderstaande link:

https://www.brighteon.com/embed/5981814992001

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s