ING helpt mee contant geld uit te bannen

De huidige machthebbers, die zich heimelijk achter de door hen gecreëerde systemen hebben verborgen, zijn er op uit om zo snel mogelijk het contant geld (chartaal geld) volledig af te schaffen. Zij willen dat het volk geheel over gaat naar digitaal geld (giraal geld), omdat het volk dan nog beter gecontroleerd… én bedrogen kan worden.
Het huidige financiële systeem is gebaseerd op bedrog en daarom een misdaad tegen de mensheid en alles wat leeft op aarde. Het huidige financiële systeem is gebaseerd op het creëren van geld uit het niets. Wanneer iemand uit het volk dit doet, dan is dat volgens de wet valsemunterij. Als een bank geld uit het niets creëert, dan is dit blijkbaar legaal en normaal.
Wanneer geld uit het niets wordt gecreëerd, dan wordt de beschikbare hoeveelheid geld groter, waardoor geld minder waard wordt. Deze geldontwaarding is pure diefstal voor de mensen die geld hebben gespaard. Natuurlijk hebben de machthebbers het niet over geldontwaarding, maar over inflatie. Inflatie klinkt een stuk geleerder en bovendien is niet meteen duidelijk dat diefstal in het spel is.

Wanneer straks of binnenkort contant geld volledig is afgeschaft, dan kan eindelijk iedere transactie of betaling enkel middels het door de aristocratie digitale geldsysteem worden uitgevoerd. Dissidenten kunnen onder meer met één druk op de knop worden uitgeschakeld, doordat zij niets meer kunnen kopen. Kinderen zullen hun zakgeld digitaal krijgen en daardoor zullen de meeste kinderen geen gevoel krijgen voor geld en het normaal vinden om schulden te maken. Om die reden proberen de machthebbers zoveel mogelijk diensten, activiteiten, goederen… verzin het maar, in geld uit te drukken en de bevolking hiervoor te laten betalen.

In vroeger tijden hoefde niet voor alle grond te worden betaald en het eten wat men daarop eigenhandig verbouwde. Tegenwoordig is nagenoeg alle bruikbare grond op aarde toegeëigend en heeft men geld nodig om een stukje te kunnen bemachtigen. Kinderopvang was ook gratis. Ouderen werden niet weggestopt in bejaardentehuizen, maar hadden een nuttige en leuke functie in een stam of maatschappij. In de moderne westerse maatschappij moeten de jongeren bijna allemaal aan het werk om met z’n tweeën een huis te kunnen betalen. Voor de kinderopvang is de nodige wet- en regelgeving ingevoerd en er moet natuurlijk dik voor worden betaald.
De automatisering en informatietechnologie hebben er niet voor gezorgd, dat de mensen meer vrije tijd hebben dan vroeger. De machthebbers bepalen de werkgelegenheid door het creëren van problemen en behoeften. Veruit de meeste mensen van de beroepsbevolking zijn bezig met systemen, die geen eten verbouwen of nuttige goederen produceren. De machthebbers hebben het in een dergelijk geval vaak ook over “dienstverlening”. Zo komt het meeste voedsel uit het buitenland en kleding maken we ook nagenoeg zelf niet meer, maar laten we maken door multinationals, die mensen uitbuiten in verre landen. Het merendeel van de beroepsbevolking houdt zichzelf bezig met het rennen in een tredmolen en is daar vaak nog trots op ook, omdat zij de conditionering en propaganda als zoete koek hebben geslikt… zoals de hoge rapportcijfers op school lieten zien.

Vandaag ontving ik een bericht van de ING, waaruit onderstaand citaat afkomstig is:

In juli hebben we je laten weten dat je vanaf 1 oktober kunt kiezen voor een korting van € 0,30 per maand op je OranjePakket. Je gaat dan € 1,25 in plaats van € 1,55 per maand betalen. Als je de korting aanzet, ga je wel € 0,80 betalen voor iedere geldopname in euro’s met je Betaalpas, in Nederland en in andere EER-landen.

Klanten krijgen bij ING krijgen dus korting, indien zij besluiten niet meer contant geld te gaan gebruiken. Vele mensen zullen in deze val lopen en anderen met zich meenemen. De New World Order wordt aan de bevolking verkocht als een vooruitgang met vele gemakken. Zo schijnen al vijf miljoen mensen de Tikkie App te gebruiken, want dat is immers zo gemakkelijk. Leven in een (Nederlandse) gevangenis is wellicht het ultieme doel voor de mensen die het gemak zoeken, want in de gevangenis hoef je niet zelf na te denken, wordt voor je bepaald wat je wel en niet mag en krijg je netjes je maaltijden.
Misschien zijn er mensen die denken dat zij beter bezig zijn, omdat zij niet bij de ING zitten, maar bij de Triodos Bank, een van oorsprong Nederlandse bank. Triodos Bank heeft op wikipedia onder meer geschreven:

De bank stelt zich als doel om duurzaam, ethisch en transparant te bankieren.

Het huidige geldsysteem is niet duurzaam en ethisch. Het is sowieso belachelijk dat met geld kan worden bepaald waarin wordt geïnvesteerd. Wie kan bepalen waarin wordt geïnvesteerd heeft immers de macht… over mensen die reeds vanaf het moment dat zij geboren werden hun macht in onwetendheid hadden ingeleverd en afhankelijk waren gemaakt van een machtssysteem, waarin zij vrijwel niets te bepalen hebben.

De succesvolle popgroep Pink Floyd wist in de jaren zeventig al dat het geldsysteem een misdrijf is tegen de mensheid. In het nummer “Money” wordt dan ook onder meer gezongen “Money is a crime”, oftewel: geld is een misdaad.

Met het oprichten van de Triodos Bank is het volk weer een worst voorgehouden, door het volk de illusie van keuze te geven. Uiteindelijk behoort de Triodos Bank tot de bankiers, die niets anders zijn dan een wereldwijde criminele organisatie en met hun geldsysteem de wereldbevolking terroriseren.

Op de foto boven het artikel staat op de euro munt de Bundesadler van Duitsland afgebeeld (https://nl.wikipedia.org/wiki/Wapen_van_Duitsland)… Of is het de Phoenix… of de dondervogel, of wellicht de Bennu vogel (https://nl.wikipedia.org/wiki/Benoe)?
Er zit veel symboliek in de afbeelding. Zo is onder meer de afbeelding van de zon goed te zien. Ook steekt de adelaar zijn tong uit. Heel veel dieren worden in de heraldiek afgebeeld met een uitgestoken tong. Deze tong heeft vaak de vorm van het Nike logo of een golf, zoals de ogen van mijnheer de Uil uit de Fabeltjeskrant even kort laten zien voor de oplettende kijker.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s