Aanslag in Seattle op 3 november?

Op het internet zijn nagenoeg alle versies van “informatie” en “waarheid” te vinden. In deze tijd van informatietechnologie zullen de mensen dan ook zelf moeten uitzoeken wat waar is en of men niet voor de zoveelste keer misleid wordt. Het bedrog, de misleiding en de daarbij behorende slavernij en uitbuiting is echter voor de massa dermate vanzelfsprekend, dat de massa zich liever bezig houdt de verkregen positie in het systeem veilig te stellen en daarmee het tot op het bot verrotte en corrupte systeem in stand te houden, dan uit de comfort zone te stappen en passende maatregelen te nemen.

Op internet worden om de haverklap aanslagen en eindtijden voorspeld door zogenaamde ingewijden, deskundigen of mensen die “inside information” hebben weten te bemachtigen. De voorspelde aanslag op Seattle is subtieler, daar deze klaarblijkelijk niet door deskundigen wordt voorspeld, maar door relatief onbekende mensen. Zo wordt al een tijd lang een aanslag voorspeld op de stad Seattle in de staat Washington in de Verenigde Staten. De reden dat deze aanslag wordt voorspeld zijn de signalen die in de reguliere media, films, series en computerspellen worden gegeven. Zo zijn de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York middels “predictive programming” voorspeld in vele films en series, waarbij de tekenfilmserie The Simpsons wellicht de kroon spant. Onderstaande afbeelding uit de serie The Simpsons is wellicht het bekendst (de datum 11 september wordt in de VS aangeduid met 9-11).

Simpsons 911

Onderstaande filmpjes van “Kochen mit Willi” op youtube laten zien dat er in de reguliere media wel heel veel signalen worden gegeven over een op handen zijnde aanslag in Seattle aankomende 3 november 2019.
Mocht deze aanslag een feit worden, dan is dit niet de schuld van bijvoorbeeld de Russen, de Noord-Koreanen, de moslims, de Turken of de Koerden, de terroristen of welke groepering dan ook. De regie over de gehele wereld is in handen door de aristocratie, die de mensheid door verdeel- en heers politiek tegen elkaar opzet om zodoende de mensheid een bepaalde richting op te sturen om daarmee absolute macht over de mensheid te verkrijgen. De aristocratie en de door hen gecreëerde zielloze systemen zijn de werkelijke oorzaak van de vele problemen in de wereld.

Laten we hopen dat het loos alarm is.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s