Het “Zwarte Piet kaartspel”, slavernij en indoctrinatie.

Sinterklaas is dit jaar niet meer aan de orde en vele mensen zijn druk in de weer met de kerstdagen. Met kerst zijn de meeste mensen schijnbaar bezig met vrede op aarde, want zij weten niet beter. Van kinds af aan vierde je op school kerst en zag je dat volwassen mensen elkaar aan het einde van het jaar een gelukkig nieuwjaar toewensten. Velen maakten er een sport van om de buitenwereld te laten zien hoeveel vrienden en kennissen zij wel niet hadden, door de ontvangen kerstkaarten met goede wensen in de woonkamer op te hangen of zelfs voor de ramen te plakken… terwijl het al zo donker was buiten.  Met al die mensen, die enkel het beste met elkaar voor hadden, zou het een fantastische wereld moeten zijn! De werkelijkheid is helaas anders.

_REN1600 KLEIN

Hierboven is het Zwarte Piet kaartspel afgebeeld, dat ook wel “Zwarte Pieten” wordt genoemd. Het is een oud spel voor kinderen. De spelregels zijn eenvoudig, maar zijn voor dit artikel niet belangrijk. Winnaars bestaan in dit spel niet, maar wel een verliezer. De verliezer is diegene die wanneer het spel eindigt als laatste de kaart met Zwarte Piet in zijn handen heeft. De uitdrukking “Iemand de zwartepiet toespelen.” komt van dit kaartspel.

_REN1601 KLEIN

Wie heeft een dergelijk spel bedacht? Waarom heeft de bedenker van dit spel aan Zwarte Piet een negatieve betekenis gegeven? Als Zwarte Piet ben je immers een verliezer… dus iemand met een donkere huidskleur is een verliezer. Een kind krijgt deze “informatie” op geraffineerde wijze mee, ongeacht of het kind zelf wit, bruin of zwart is. Het kind wordt op jonge leeftijd op geraffineerde wijze geïndoctrineerd.
Vroeger kon dit spel blijkbaar op de markt worden gebracht, terwijl tegenwoordig “negerzoenen” niet meer als zodanig worden aangeduid, omdat dit racistisch zou zijn. Of dit van de fabrikant van negerzoenen wel of niet een goede marketing truc was of niet, in ieder geval waren rond deze discussie de gemoederen onder bepaalde mensen in de maatschappij hoog opgelopen. Overigens wordt het woord moorkop nog altijd gebruikt, terwijl een Moor iemand is met een negroïde uiterlijk.

De VOC zou in vroeger tijden onder meer hebben gehandeld in slaven. Deze slaven zouden op schepen van de VOC worden vervoerd naar de nieuwe wereld: het continent Amerika. De slaven dienden hier te werken op de plantages. Waarom werden niet eveneens massaal slaven vervoerd naar Europa? Hier in Nederland waren immers ook plantages! Natuurlijk noemden we dit geen plantages, maar boerderijen en tuinderijen. Misschien kan iemand dit uitleggen?

De waarheid is, dat de geschiedenis een grote leugen is. Wellicht heeft de VOC bestaan, maar streefde deze organisatie geheel andere doelen na. Het was in ieder geval geen organisatie die handelde in mensen. Slavernij is uitgevonden door de huidige machthebbers, die zich heimelijk onder het volk hebben verborgen en er alles aan doen om middels verdeel- en heers politiek de mensen zo afhankelijk mogelijk te maken van de door de machthebbers gecreëerde (hoog technologische) systemen. Het zijn diezelfde machthebbers, die in het verleden het Zwarte Piet Kaartspel hebben geïntroduceerd.

In de tijd van de VOC was er een wereldwijde beschaving. Deze beschaving paste zeer herkenbare architectuur toe, omdat de prachtige gebouwen veelal een technische functie hadden. Meer over de geschiedvervalsing en de bouwwerken zijn te lezen in de reeks “Onze geschiedenis is een leugen”, waarvan hier een link naar DEEL 1.
Deze wereldwijde beschaving was multi-etnisch, waarbij de verschillende bevolkingsgroepen blijkbaar dezelfde rechten- en plichten hadden. In ieder geval waren er geen slaven.
Voor de mensen die dit niet geloven, zijn hieronder twee korte filmpjes gevoegd. In deze filmpjes zijn allemaal oude afbeeldingen te zien, waarbij mensen van verschillende rassen met elkaar samen leven. Het is zelfs zo, dat de “slaven” uit het verleden blijkbaar ook koningen en koninginnen konden zijn.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s